LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Träningskläder jag minns #uppochhoppaijuni

Det finns ju en del minnen genom åren, en del mindre lyckade och en del fantastiska. En del färgglada och en del svarta (det allra mesta faktiskt, i alla fall byxor). Trender har avlöst varandra och när jag tänker tillbaka så är inte alls så smickrande som man tyckte då.
Hur som helst för att komma till saken. Jag är född 1973 vilket i sig inte säger mycket mer än att jag hade mina första möten med träningsvärlden på det glada 80-talet. Av många fantastiska orsaker så är jag sjukt glad att få ha varit tonåring under just den perioden. Galen, härligt och färgglad till max. Jag minns särskilt hur mamma gympade på vardagsrumsgolvet framför tv:n som spelade upp videos med Susanne Lanefelt käcka leende och uppmaningar att knipa. (vilket för övrigt var ett fantastiskt bra råd. Vissa dagar var det mer Victoria Principals bok om träning som gällde, men det var nog oftast Susanne som drog det längsta strået.
För er som är födda lite senare och för att på riktigt förstå var jag kommer ifrån (jag tar för givet att ALLA uppvuxna på 80-talet vet vad jag talar om) så tycker jag att ni ska kolla in den här videon

Luta er tillbaka, njut och knip!


0 kommentarer på Träningskläder jag minns #uppochhoppaijuni:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av