LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Sport på tv #uppochhoppaijuni

Jag hinner typ aldrig kolla på tv. Eller rättare sagt så prioriterar jag bort det till fördel för många andra saker. Jag har inte riktigt någon ro att sitta ner och bara titta. Det finns alltid en maskin att tvätta, en disk att diska eller en kattlåda att tömma som syns i ögonvrån.
Om jag nu mot förmodan skulle välja att titta på sport på tv så är det när det är fotboll. Framförallt så gillar jag att titta på svensk fotboll, allra helst när Hammarby spelar såklart. (för er som missat det så slår mitt hjärta extra hårt för grönvitt)
När det är OS så brukar jag titta mellan varven, men mer ofta så blir jag uppdaterad om resultaten i sociala medier. Det gör att jag inte behöver sitta och titta så mycket själv. Tidssparande liksom.
Mitt intresse för fotboll växte på mig sommaren 1994, höggravid i tropisk hetta ställdes klockan för att kunna gå upp mitt i natten för att se våra svenska hjältar ta stora segrar. Så himla häftigt!0 kommentarer på Sport på tv #uppochhoppaijuni:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av