LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Utomlandsträning #uppochhoppaijuni

Att åka på träningsresor är otroligt populärt, att få varva semester med inplanerad träning är ett grymt bra alternativ till renodlade semesterresor. Jag är ju alltid aktiv, det spelar ingen roll om jag är på jobbet, hemma eller på semester. Jag har ganska svårt att sitta stilla och bara vara vilket är någonting jag behöver öva på. Därför om jag väljer att göra någonting när jag är utomlands så blir det yoga. Det bästa minnet jag har av yoga utomlands var när jag letade mig upp högst upp på hotelltaket tidigt en morgon och yogade för mig själv medan solen gick upp. Det var helt fantastiskt! Jag har nog aldrig upplevt sådan frihet som jag gjorde då, det var helt stilla och det kändes som att jag ägde världen och ingenting kunde stoppa mig.

Om du är i behov av lugn och ro, men inte vill vara helt stilla så är yoga absolut för dig. Har du inte provat så tycker jag att du ska göra det, det finns en yogaform för alla oavsett vad för behov man har. Yogan ger mig både lugn och harmoni men också kraft och styrka, både fysiskt och mentalt. Lika mycket som kroppen blir smidigare så blir också sinnet mer elastiskt och medvetet. Jag kommer aldrig sluta yoga, det är en del av mitt liv!


0 kommentarer på Utomlandsträning #uppochhoppaijuni:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av