LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Om tio år, Därför skriver jag, Ett mål jag missat och Länkkärlek #uppochhoppaijuni

Nu har jag missat de sista dagarnas inlägg och får helt enkelt sammanfatta samtliga inlägg i ett enda. Jag kan bara skylla på att livet har kommit emellan, jag var på GRIT-utbildning i helgen och har fortfarande inte återhämtat mig :-).

Om tio år
Om tio år arbetar jag fortfarande med det jag älskar. Förhoppningsvis så har jag mer tid att träna själv då mina barn har växt upp och blivit tonåringar. Har jag riktig tur så har de också hittat glädjen i att träna och kan göra det med mig.
Om tio år hoppas jag också på att det blivit lite ordning i världen, att IS är utrotade och att dessa vidriga illdåd aldrig händer igen.
Om tio år...ja jösses, jag får nog stanna till ett tag och försöka fånga stunden. Tio år går så himla fort.

Därför skriver jag
Som barn var jag en läslus, som vuxen har jag nästan inte tid att läsa alls. Sedan jag slutade åka tunnelbana till mina arbeten så läser jag inte ens Metro som annars var mitt ansikte mot världen.
Det skrivna ordet har alltid funnits i mitt liv och nu när jag inte läser längre så behöver jag skriva. Jag tycker om att få ur mig mina tankar och det hjälper mig ofta att hantera saker. När tankar kommer på pränt så blir de ofta fyllda med en annan innebörd och jag kan se mig själv utifrån och vara lite mer rationell. Även om jag utåt verkar vara rätt så cool och hantera saker utan känslostormar så är jag en människa med otroligt mycket olika känslor i kroppen. Jag är känslig, men också väldigt bra på att hantera mina känslor vilket gör att de sällan svämmar över. Ett av de bästa sättet att hantera dem på är just att skriva. Jag lovar, allt jag skriver publiceras inte i bloggen. Många inlägg kastas iväg blixtsnabbt då jag läser mina egna ord. 

Ett mål jag missat
Hmm, här får jag ju fundera lite. Jag vet inte riktigt vilken typ av mål som det syftas till. Mina egna personliga mål har jag faktiskt alltid uppnått och på det skapat nya mål att sikta mot. När det gäller olika mål mat så har jag nog missat en hel del då jag gjort annat som varit roligare än att äta. Om vi pratar om mål i typ fotboll eller andra lagidrotter så tror jag nog att det är betydligt enklare och hitta de få jag träffat. Jag har noll bollkoll och är absolut inte en tjej att placera i lagidrott.

Länkkärlek
Jag skrev ju tidigare att jag inte läser mycket och det stämmer verkligen. Jag läser en del länkar och artiklar som delas på Facebook när barnen somnat, annars så är det mycket begränsat.
Den enda vars inlägg jag alltid läser är Maria Lavestedt Segeblads. Hon är en fantastiskt inspirerande person som jag lärde känna genom Twitter. En av de i särklass bästa resultaten av att jag är aktiv på sociala medier.
Hur som helst, vill du ha en grym löpcoach eller bara hänga med på en livsresa med en nyfiken, kreativ, inspirerande, kunnig person som är löpcoach, personlig tränare och snart tvåbarnsmamma så är hon helt rätt att följa. Hon driver företaget Liltraining och jag imponeras av hennes och hennes mans drivkraft! Häng med på: www.liltraning.se 

Nu är det snart dags att dra till Långbro Park och hänga med Bring it to the park - gänget, häng med någon dag så ses vi!


0 kommentarer på Om tio år, Därför skriver jag, Ett mål jag missat och Länkkärlek #uppochhoppaijuni:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av