LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Lyckan att tillhöra familjen 3D :-)

Ibland händer det saker som verkligen bekräftar att jag valt rätt arbete. Efter att jag gick utbildningar i 3D-Funktion så kommer dessa bekräftelser oftare än någonsin. Det beror såklart på att det fungerar, att arbetssättet är någonting som hjälper mina klienter och ger mig en större trygghet i att kunna ge dem den hjälp de behöver.

Förra veckan så började jag träna en klient som har stelopererats efter ett diskbråck och har en planerad operation pga spinal stenos.
Han har under flera år haft ont i ryggen med smärtor ner i säte och ben som gjort att han haft stora problem med sjukskrivningar från arbetet och problem i vardagen med att gå upp ur sängen på morgonen och problem vid träning och promenader.
Han tränar med både mig och Johanna, vilket fungerar väldigt bra då hon gått samma utbildning som jag i 3D och vi har en god dialog. Allt som allt så hade vi tränat honom vid tre tillfällen när han kom idag så glädjen när han berättade att han inte ätit smärtstillande på fyra dagar och halvt sittande på huk med rundad ländrygg hade kunnat knyta skosnöret under en promenad. Vi är helt klart på rätt spår och det här är glädjen i mitt arbete! Jag är otroligt tacksam till Andreas Öhgren och Seth Ronland för att de håller i de här utbildningarna och ödmjukt delar med sig av sina kunskaper. Utan dem hade jag inte kunnat hjälpa mina klienter på samma vis, det här med att få respons så fort på träningen är helt fantastiskt.

Jag träffade också en annan klient idag för en generell genomgång, han rehabiliterar ett flertal olika saker och jag bad om att få träffa honom då jag vet att jag kan ge honom andra övningar som faktiskt ger effekt på en gång. Jag bad honom att inte säga exakt vilka problem han har och tittade i stället på honom när han gick på löpbandet. Där såg jag direkt ett par saker som jag kände att jag kunde jobba på och när jag började arbeta på hans vänstra höft och utsida lår tillsammans med en del rotationer så fick jag om och om igen bevis för mina misstankar. Han gick därifrån med en svettig panna och ökad cirkulation i vänster höft och säte och med en bekräftelse på att hans problem i höger axel kommer med stor sannolikhet därifrån.

Jag älskar mitt jobb! 
Är du liksom jag en nörd på träning och vill lära dig mer? Då rekommenderar jag dig verkligen att bli en det av vår 3D-familj. Kolla in utbildningarna här.0 kommentarer på Lyckan att tillhöra familjen 3D :-):

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av