LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En kärleksförklaring en fredagskväll

En del människor älskar man från första gången man ses. 
Jag kommer ihåg en vinterdag 1995. Gatorna var fulla med snö och jag var hemma och mammaledig med mitt första barn och just den här dagen var det dags att gå till barnavårdscentralen för att träffa min "mammagrupp" för första gången. Alla ni som har barn vet förmodligen vad jag pratar om, det är en sån där grupp som man har för förstagångsmammor så att de kan träffa andra mammor och prata blöjor och amning.
Hur som helst så var den dagen kommen då jag skulle på min första träff. Jag var bara 21 år gammal och den enda av mina vänner som hade barn så för en så social person som mig själv var det öken att gå hemma utan att ha någon att hänga med. (förutom en skallig halvmeterstyp som inte förstod ett ord av vad jag sa). Jag kom in på bvc och mötte dessa mammor och jag måste säga så här i efterskott att det var en himla kul grupp. En av dessa fantastiska kvinnor klickade jag totalt med. Hon hade en fantastiskt avslappnad inställning till livet, hon skrattade och bjöd på sig själv så att man blev alldeles lycklig. Jag var helsåld! 
Idag ses vi inte särskilt ofta men jag kan ändå med hela mitt hjärta säga att hon är en av mina absolut bästa vänner. Det finns ingenting jag inte kan berätta för henne och jag kan vara mig själv fullt ut i hennes närhet. Idag blev jag påmind återigen om hur härlig och är och hur lyckligt lottad jag är som känner henne!

Tack som tusan bästa Nilla aka Cindy aka Bon Jovis fru för att du är den du är! Kärlek!


0 kommentarer på En kärleksförklaring en fredagskväll:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av