LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Herregud vad vi är bra!

Det har återigen varit två helt fantastiska dagar med så otroligt mycket inspiration från Andreas, Seth och alla andra grymma 3d-tränare. Den här gången var det modul 3 som gick av stapeln och en hel massa av vårt fokus riktades mot ryggraden och dess funktioner. Det går naturligtvis inte att utesluta resten av kroppen när man arbetar med ryggraden och nu fick höfterna och fötterna en större självklarhet. Även skuldror och axlar börjar sakteliga att trilla på plats i hur de påverkar och påverkas av resten av kroppen.
Som vanligt börjar första dagen med pirr i magen och stor förväntan på vad för kunskap helgen ska föra med sig, och precis som vanligt så känns det som att jag inte förstår någonting när jag går därifrån. Skillnaden nu är jag jag faktiskt vet att jag förstått en hel massa även om hjärnan känns helt tom.
Att 3d-funktion är framtiden och att jag och alla andra tränare kan förändra på djupet är det inte någon tvekan om. Jag är så otroligt imponerad av den kunskap detta gäng har, vi är nu 20 stycken färdiga modul-3:are och nästa år kommer 4-7 att förändra och förvirra mig ännu mer. Det här året har jag, som jag nämnt tidigare, Hockey och Fotboll framför mig. Även modul 1 ska jag gå en gång till för att förkovra mig i detta kunskapsträsk ännu lite mer och den 26 september är det PT-konventet Be Wise som drar mig söderut tillsammans med Johanna och Fia från jobbet. 
Nu längtar jag otroligt mycket till att få ta tag i mina klienter med ännu mer fokus och ännu mer djupgående analyser nästa vecka. Nu händer det grejer!0 kommentarer på Herregud vad vi är bra!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av