LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Dagar som denna, perfekta!

Vilken dag det har varit!
Idag är jag på fantastiskt bra humör, dagen började med härlig sol i krispig kyla (vilket jag verkligen älskar). När jag lämnade mina barn på skola och förskola så var med slängpussar, leenden och till orden "jag älskar dig mamma". Att cykla till jobbet kändes väldig lätt just idag!

På plats möttes jag av glada medlemmar och en dagen bjöd på en fantastisk blandning av klienter med olika behov. Sms med orden "Du ska veta hur glad jag är att vi träffat just dig med din kompetens, du är bäst" och klienter som kan byta tider så att jag kan fortsätta träna dem så som jag vill förgyllde min dag lite extra. 
Nya klienter med härlig energi dök upp som avtalat och klienter som jag inte sett på länge kom med stora leenden och bjöd på kramar.

Känslan höll i sig när jag cyklade hem och möttes av mina fina barn som kom springande och ville lägga pussel och sitta i soffan efter middagen för att titta på Mysteriet på Greveholm. Två somnade nästan i mina armar och när jag sa godnatt fick jag varma och mjuka armar om min hals från allihop. Det har varit en magisk dag på många vis och jag ska leva på det länge!

Love and light!

0 kommentarer på Dagar som denna, perfekta!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av