LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Idag börjar min resa mot mitt mål

Så var den då igång igen. Min resa mot att få ordning på min träning igen och kunna möta nästa sommar i en starkare kropp.
Jag märker direkt när jag inte tränat som jag behöver, jag får ont i ryggen och höfterna när jag sover och axeln börjar krångla igen. 
Jag har lagt upp en personlig plan för hur jag ska nå mina mål och jag kommer vara en sån där person som faktiskt kommer att fullfölja så länge inga sjukdomar kommer emellan.
Min sommar och höst har varit lite svajig, det blev svårt att få träningen att bli av både tidsmässigt och på grund av att jag tappade sugen när jag fick en inflammation i underarmen och därefter blev förkyld. 
Så, nu när hösten är här i all sin prakt var jag ute på min första löptur för säsongen. Jag är förvånad över hur bra det kändes, jag tog det lugnt och tänkte mer på att variera mitt löpsteg än att få upp tempot. Jag behöver känna hur kroppen svarar på olika typer av steg och analysera mina styrkor och arbeta på mina svagheter.

Min första analys blev att jag behöver stärka vänster säte och öka rörligheten i vänster höft. Höger höft behöver lite extra kärlek i form av mobilitetsövningar för utsidan, detsamma gäller höger underben och fotsulan på höger fot som blivit stel då jag arbetat på att få bort lite av min pronation och utåtrotation. I december går jag om modul 1 i 3D Funktion och det ska bli jättekul att få lite mer svar på vad som händer i min fot, även om jag känner att jag har relativt stor koll så vill jag få mina funderingar bekräftade.

Min pulsklocka kommer få hänga med så att jag kan se min egen utveckling, det är otroligt kul att kunna se direkt hur passet har varit utan att behöva gissa sig fram. Jag får också en bättre struktur på mitt upplägg när jag använder mig av den. 
2 kommentarer på Idag börjar min resa mot mitt mål:

Kommentarer RSS
Frida Lindström on den 25 oktober 2015 17:17
Hejja dig!! Längtar tills vi ses nästa gång!! KRAMAR OM!
Svara på kommentar
 
Anna on den 28 oktober 2015 17:26
Bättre sent än aldrig som man säger! När ses vi nästa gång? Stor kram Frida, jag saknar dig jättemycket!

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av