LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Ett tacktal

Det finns så mycket att vara tacksam för och så otroligt många som jag vill tacka för att jag är där jag är idag. Varenda en som påverkat mina val och hjälpt mig under svårare tider, de som inspirerat, peppat eller på annat vis bara funnits där utan att ana att de förtjänar ett tack.

Samma dag som jag började fundera på det här inlägget så hittade jag en ny låt med text och musik av Simon Norrsveden som heter just Tacktal. Slumpen? Kanske, kanske inte, men bra är den. Du kan läsa mer om den och lyssna på den här.


Jag vill tacka mina föräldrar som var så kloka att välja varandra så att jag finns. Jag vill tacka dem för att allt de gjort, både bra och mindre bra saker, som format mig till den jag är och gjort mig stark som individ. Min syster som alltid trott på mig. Även de gånger hon varit min skyddsängel i all välmening, då hon varit storasyster ut i fingerspetsarna.
Jag är tacksam över min tonårsrevolt som formade mig och lärde mig om mig själv genom mina motgångar och mina framgångar.
Stort tack till de män som är pappor till mina barn, utan dem skulle mina barn inte finnas och livet skulle inte vara lika roligt.


Tack också till mina arbetskamrater på Galne Gunnar och Radiumhemmet som fick mig att ha kul på jobbet även när det var trist. 
Tack Mia och Helena för att ni fick mig att älska träning, tack Helen för att du peppade mig att våga ta mig an utmaningen att bli instruktör.
Stort tack till Tommy, Patrik och Jonas som fick mig att älska styrketräning genom SSIF´s utbildning till styrketräningsinstruktör, Lotta och Jonna som fick mig att se Yoga i ett nytt sken och Elisabet och Fredrik på Pilates Scandinavia som fick mig att finna Pilatesen. 

Underbara Pernilla som ställde upp som försökskanin på mitt allra första yogapass i en barnkammare.
Madde som hjälpte mig i skapandet av Tribal Yoga och som inspirerat mig så mycket genom åren med sin glädje och kompetens.
Cilla och Anso som fanns där när livet kraschade på riktigt, ni är mina musketriser alla dagar i veckan.
Jag är evigt tacksam mot min make som funnits där genom år av att bygga upp mitt företag och hitta min plats som personlig tränare. Hans pepp och stöttning har varit ovärderligt!
Finaste Elin som tog det kloka valet att anställa mig på Flex Sportsclub i Hägersten, du gjorde mig en jättetjänst och jag är så otroligt tacksam för det. Tack Fia för att du ville jobba med mig när det var som värst och tack Johanna för att du lär mig så mycket varje dag. Tack Rauand för att du är så grym på att säga att du tycker jag är bra och tar mina åsikter på allvar.

Felix gör mig glad varje dag och min tacksamhet över att han sköter ruljansen på ett så bra sätt är enorm, det gör mitt jobb så mycket enklare.
Tack till Seth och Andreas för att ni delar med er av era erfarenheter på ett så ödmjukt sätt och ger mig en stadig grund att stå på att jag kan ge den hjälp till mina klienter som de behöver.
Tack till varenda en av mina klienter som ger mig det förtroendet att låta mig träna dem och tack till er som kommer på mina klasser med ett leende och positiva ord efter varje klass.
Tack alla som stöttade mig när min pappa gick bort, Annica som såg mig och visade kärlek på allra finaste vis.
Tissi som alltid får mig att se saker från ett annat perspektiv och är kunnig på områden som jag inte hinner sätta mig in i.

Jag har så otroligt mycket att vara tacksam för och jag är skyldig varenda en som passerat mitt liv en tanke då det inte finns någon som inte har varit medskyldig till mina val.
Absolut mest är jag dock skyldig mig själv ett stort tack för att jag tagit tillvara på alla möjligheter som dykt upp och tagit varje chans som givits mig. Jag är tacksam för att min kropp orkat alla graviditeter och fortfarande gör ett grymt jobb för att hålla mig pigg och alert.

Tack!

Vill du läsa fler tacktal? Läs gärna vad Anna har att säga i sitt tacktal!

1 kommentar på Ett tacktal :

Kommentarer RSS
Clara Edvinsson on den 6 december 2015 21:58
Åh vad fint, vad många du tackar!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av