LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mina 3 bästa träningsprylar

Bloggutmaningen fortsätter med det där härliga gänget som ingår i Svenska hälso- och träningsbloggar. Varje vecka en ny utmaning som får mig att tänka till lite extra. Den här veckan handlar det om träningsprylar och vilka som är mina topp 3 bästa. Det här är någonting som jag aldrig ens funderat över, men så fort jag fick utmaningen så var svaret givet. Så här kommer min lilla lista:

1. Procedos Plattform 9
Den ger mig en outsinlig källa av övningar och får mig att variera min 
träning varenda gång. Den ger mig också en möjlighet att jämföra
mina sidor och hitta olikheter så jag vet vad min kropp behöver för att må bra. Det viktigaste med den är dock att den får mig att tycka det är sjukt kul att röra på mig!2. Polar v800 Pulsklocka
Jag är absolut inte en van löpartjej, jag har kämpat för de metrar jag har i 
mina ben och jag fortsätter envist för att nå mina mål. Min pulsklocka har fått mig att se mätbara resultat och även de dagar jag känner mig tung i benen och upplever att det gått ruskigt dåligt så kan jag ändå se att det oftast gått bättre än jag trott. Bra va?

3. Min Hjärna
Utan mitt huvud så skulle träningen aldrig fungera, jag är otroligt glad att jag har en hjärna som är full av nya idéer och som plockar fram nya övningar likt Skalman ur sitt skal. (Tack för liknelsen Madde). Jag är begåvad med ett huvud som (oftast) klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt och alltid ligger ett steg före. Det gäller även när det kommer till träning, jag ser en övning och gör om den till min egen. Jag har lätt för att lista ut vad min kropp har för behov och tack och lov även vad andra behöver.

Nyfiken på fler träningsprylar? Kolla in vad Helena och Elna säger om saken!

1 kommentar på Mina 3 bästa träningsprylar:

Kommentarer RSS
Camilla on den 12 december 2015 10:04
Ja, utan hjärnan blev det inte mycket tränat :-)
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av