LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En härlig vänskap med mycket kärlek

Vänskap kommer i så många olika skepnader, det den har gemensamt är ömsesidig respekt och omtanke. Alla vänner träffar man inte ofta, i mitt fall snarast tvärtom. Det som kännetecknar mig och mitt liv är att jag i princip alltid går all in på vad jag än tar mig för, därför blir det väldigt mycket som händer i mitt liv hela tiden och eftersom jag dessutom vill vara så mycket som möjligt med mina barn så blir det inte så himla mycket tid över för mina vänner. Jag är så oerhört tacksam att de ändå finns där och att jag får kalla dem för mina vänner.

Malin har för mig alltid betytt mycket kärlek och idag fick jag äntligen henne efter att försummat henne alldeles för mycket och det var så himla häftigt! Att uppdatera sig på varandra går fort och det känns som att det var igår vi hängde i lunchrummet på Västertorpshallen före och efter våra klasser.
Den här härliga värmländskan har så många talanger, hon är en grym instruktör som sprider så fantastiskt mycket kärlek och glädje omkring sig. När hon dessutom målar vackra tavlor som förmedlar en känsla av att leva mellan fantasi och verklighet så var jag ju tvungen att köpa en av hennes verk. Den sitter nu på sin egen lilla tron och sprider harmoni och frihetskänsla när jag passerar. Jag är så nöjd!
Gå gärna in och gilla hennes sida Divine Art By Malin på facebook så får du se hennes andra härliga tavlor.

0 kommentarer på En härlig vänskap med mycket kärlek:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av