LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jag respekterar dig och du respekterar mig

Att arbeta som personlig tränare är fantastiskt roligt, det vet ni som följer mig att jag tycker. Det är ett flexibelt arbete där jag möter otroligt mycket människor som alltid är glada att se mig och är där av egen fri vilja. Mina dagar går ut på att göra det jag tycker är roligt och som jag konstant utbildar mig mer inom. Det händer givetvis att det kommer någon som man faktiskt inte kan hjälpa, men i nästan alla fall så kan jag det och det är som att dra högsta vinsten varje gång.Med det positiva kommer det såklart alltid finnas en motpol, det går inte att komma ifrån. I vårt fall som tränare så handlar det om att vi måste planera vårt arbete långt i förväg. Jag ligger alltid ett halvår fram vilket idag innebär att jag har bokat mina klienter fram till midsommar. Det för att få så överskådligt schema som möjligt och att veta vilka tider jag kan ta in klienter på. Det är ett arbete som ofta tar ganska mycket av vår tid men som i slutändan är så mycket värt! Därför är det också otroligt viktigt att både jag och mina klienter håller på 24-timmars regeln. Det betyder att av respekt för varandra och att få möjlighet att planera om i schemat så behöver vi vara noga med att avboka en tid senast 24 timmar innan vi skulle setts. Detta är också anledningen till att vi tar betalt om du avbokar senare än så, plus det faktum att vi faktiskt inte får någon lön om du inte dyker upp. 24 timmar ger mig och alla andra tränare en möjlighet att boka in någon annan på den tiden, det är inte för att vara elak eller nitisk. Vårt arbete är vårt levebröd och om vi inte får lön får vi inte pengar till hyra och mat. Jag respekterar din tid och du respekterar min så fungerar det alldeles utmärkt! Jag har så fina klienter så de avbokar aldrig med för kort varsel i princip, kanske för att jag varit tydlig med vad som gäller från bådas sidor? Jag älskar mitt arbete, att det fungerar som det ska gör det ännu bättre!

0 kommentarer på Jag respekterar dig och du respekterar mig:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av