LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mitt stora träningsmål 2016 - 150 pass

Varför börja ett nytt år med en ny vana eller sluta med en ovana om man tänkt göra en förändring? Jag tror det är mindre effektivt och att man lätt bryter sitt löfte (märkligt, det är ju en gåva till en själv typ) i stället för att bita ihop och köra fullt ut. Kanske för att vi ofta väljer att göra löften som handlar om att förbättra oss då vi lever med en tanke om att vi inte är bra nog. Ska du få ett löfte att hålla och om du ska göra en förändring, så gör det för att du vill! För att det är någonting som gör dig lycklig i stället för att tortera dig med tankar om dig själv som att du inte duger!

Jag tänker så här; mitt löfte är till mig själv och att hålla det i 365 dagar borde inte vara allt för besvärligt. Det är ju inte så himla många dagar egentligen, eller hur?

Under 2015 har utbildningar och arbete gått i ett extremt högt tempo, jag har hur mycket jobb som helst och som det ser ut nu fem olika utbildningar inbokade fram till maj och det blir förmodligen fler under andra halvan av 2016. Mitt schema är späckat och jag har endast 3 lediga fasta tider fram till midsommar. Det är med andra ord inte så många lediga luckor kvar.
Därför är mitt löfte till mig själv att träna minst 150 pass under nästa år. För att jag tycker det är sabla kul och för att jag mår så himla mycket bättre av det.  Jag tänker dessutom blogga om dem så ni får följa min resa mot målet, för att visa på hur fantastiskt kul jag faktiskt tycker att det är, inte för att ge någon annan skuldkänslor
Ett delmål är ju AXA Halvmarathon i sommar, jag undrar just hur många pass det ska räknas som!
Det är dock inte bara ett löfte till mig själv, det är också en utmaning till er som haft svårt att få träningen att bli av och som har svårt att få resultat av den träningen ni gör. Såna resultat ni vill alltså, det kan handla om bättre kondition, bli starkare, öka eller minska i vikt, ha kul, träffa folk eller vad tusan som helst.

Det här inlägget är det sista för året som jag gör med det härliga gäng bloggare som jag fått äran att samarbeta med. Läs Anna´s  och Malin´s inlägg om deras nyårslöften.


6 kommentarer på Mitt stora träningsmål 2016 - 150 pass:

Kommentarer RSS
Helena Enqvist on den 30 december 2015 09:20
Axa kan räknas som många tänker jag;-) det är liksom galet långt. Men samtidigt kommer nog sträckan bara försvinna i ett nafs av de fina omgivningarna! 150 pass, vilket roligt mål, ser framemot dina inlägg nästa år!Gott nytt.
Svara på kommentar
 
Anna on den 1 januari 2016 12:12
Ja, jag förlitar mig på att den vackra omgivningen kommer att hjälpa mig genom loppet. Utsikten är anledningen till att det blev just AXA!


Clara Edvinsson on den 30 december 2015 12:57
Åh vilket mål och vilket 2016 du verkar få! Det ska bli skoj att få följa med framöver.
Svara på kommentar
 
Anna on den 1 januari 2016 12:13
Ja, det är häftiga mål!Pass 1 redan avklarat idag på förmiddagen. Game on!


Camilla on den 30 december 2015 13:10
Härliga mål för nästa år! Ska bli kul att följa dig!
Svara på kommentar
 
Anna on den 1 januari 2016 12:14
Kul att du hänger på och tack för att du kommenterar! Det gör bloggen levande och lättare för mig att motivera mig själv :-)

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av