LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Tre dagar kärlek - och en del sorg

De senaste två dagarna har varit himmelriket. Jag älskar att gå modulerna i 3D Funktion för varenda gång så förstår jag mer och mer vad jag håller på med och jag fattar varför jag vill det så mycket.
För varje gång vi ses så blir också sammanhållningen starkare och starkare. Vi känner varandra bättre och det är enkelt att känna sig som en del i gruppen. De analyser vi gjorde nu är milsvid från vad vi höll på med i modul 1. Jag tror alla känner samma sak, att vi växer som människor och som tränare!
Den här modulen hanterade SI-leden, skulderblad och axelleden, men som allt annat vi gör så landar vi ofta i höft och i fot till slut i alla fall.
Att få muskulaturen djupt i sätet, SI-led och ljumskar vävnadsbehandlade blir rätt intimt och det är skönt att vi är så pass bekväma med varandra nu. Maria gjorde sitt allra bästa för att hitta rätt på alla skelett- och muskeldelar på min röv.

Nästa utbildning går av stabeln i mars, då är det dags att arbeta på bindväven och gotta in sig i den lite djupare. Det kommer bli otroligt användbart och jag är övertygad om att mina klienter är glada att få ta del av den kunskapen också.
För att knyta samman säcken så blev dagens första event en 3D-klass på jobbet. Eftersom det är Johannas sista dag på jobbet innan hon slutar och flyttar ifrån oss så blev det extra kul och väldigt känslosamt. Hon är min lyckofigur och jag kommer sakna henne ofantligt! Tur att det finns Facebook och Skype! Extra kul på det här passet var att jag äntligen fick träffa en Twitterkompis som jag efter år av Twittrande tycker att jag känner redan :-)  Följ henne gärna, namnet där är @MrsLidberg och hon är dökul!

Att köra en fantastiskt ösig aerobic med Elin efter det kändes frigörande och välgörande. Alla skrattade och energinivån var på topp i salen, vad gör det om man går åt fel håll så länge man skrattar?
Johanna hängde såklart med, hon är så himla grym, och när det var dags för gruppbilden föll hennes tårar och jag ville bara hålla om henne. 
Det kommer bli tomt utan vår stjärna, men hon finns bara en liten bit bort och hon kommer tillbaka hem igen och då släpper jag henne aldrig!

Nästa vecka är det dags för terminsstart igen, så då gäller schemat som vanligt. Jag tycker det ska bli skönt att hitta in i rutin igen. Jag gillar att veta hur mina veckor ser ut.
0 kommentarer på Tre dagar kärlek - och en del sorg:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av