LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Godmorgon plusgrader och saknad!

Pass 3 & 4 av 150!

Idag önskar jag att det hade varit några grader kallare, det här blöta som kommer när vi möter nollan är inte särskilt imponerande. Men luften är frisk och skön och med rätt kläder fungerar det finfint ändå och
därför blev det  en promenad till jobbet idag och 30 minuter på löpbandet i stället följt av funktionellt i 3D i 30 minuter så nu är min kropp med i matchen! Den enda nackdelen var att min pulsklocka inte vill registrera min puls, så jag var enligt den död hela tiden i stället för att träna så hårt som jag gjorde. Tur att man funkar som zombie också....och att det i alla fall syns på färgen att jag tränat.Det känns tomt och tyst utan Johanna här, det är tur att Felix finns, han är en riktig klippa! Har ni aldrig träffat honom borde ni komma till gymet och säga hej. 
Nu med en matlåda i magen, pt-planering och en kopp kaffe i Johanna-muggen laddar jag nu för resten av dagen. 
Hon tog btw med min mugg när hon slutade så nu kan vi fika med varandra varenda dag. Fiffigt va?

Är det konstig att man saknar den här fantastiska människan?


2 kommentarer på Godmorgon plusgrader och saknad!:

Kommentarer RSS
Faddermor on den 11 januari 2016 16:42
Här har kylan avtagit, det är inte kul med -34 gr. nu är det mer humant bara -12. kram
Svara på kommentar
 
Anna on den 11 januari 2016 18:39
Burr! Skönt att det lugnat sig!

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av