LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mitt stoltaste träningsögonblick!

Nu är jag på tåget igen och bloggar med min härliga bloggrupp!
Den här veckan har vi ämnet Mitt stoltaste träningsögonblick.
Jag har aldrig funderat över det här måste jag säga och när ämnet kom upp i veckans bloggutmaning så fick jag tänka efter vad jag gjort genom åren. Det var inte särskilt svårt att hitta mina stolta ögonblick, men jag har två som jag inte kunde välja mellan. 
2013 så sprang jag och min syster Tjurruset i Tullinge, det är mitt första stolta ögonblick. Jag är värdelös på att planera min träning inför lopp så att den blir av så jag hade sprungit 12 minuter på hela året innan det var dags. Sjukt oproffsigt men jag tog mig igenom hela som avslutades med att passera genom en bäverdamm. Myyyys!
Men det jag är mest stolt över är min syster. Hon tog sig igenom det här med smärtor i knät, hon gav inte upp utan vi fick gå mellan varven i stället och så sprang vi emellanåt. En riktig hjältinna! Jag är så himla glad att jag hade henne med på den här upplevelsen.

Nästa grej som jag är sjukt stolt över handlar också om en annan person, nämligen Johanna. Efter år av anorexia så hade hon negativa känslor inför att springa, hon hade ju sprungit enbart för att gå ner i vikt under många år så löpning klingade inte så positivt. Så när vi sprang Color Run 2014 var jag så otroligt stolt över att hon genomförde det med ett stort leende. Hon bara njöt och hennes glädje kunde man inte ta fel på! Jag är så tacksam att jag fick dela den upplevelsen med henne, äntligen prestationslöst och lustfyllt!
Jag kör ofta bara på och tänker inte så mycket på om det är någonting att vara stolt över eller inte, jag gör det jag gör med hjärtat och en massa glädje! Men det är bra att känna efter vad man är stolt över, ge sig en klapp på axeln och känna att man gjort någonting riktigt jäkla bra.
Läs gärna om Camillas och Annas glädjeögonblick, de där tillfällena som får hårstråna att resa sig och tårar att rinna. Inspireras och låt 2016 bli ditt år att bli stolt över dig själv ännu fler gånger!

6 kommentarer på Mitt stoltaste träningsögonblick!:

Kommentarer RSS
Ida on den 14 januari 2016 15:12
Så fantastiskt av dig att skriva om tillfällen där du är stolt över andra. :)
Svara på kommentar
 
Anna on den 17 januari 2016 10:41
Tack, jag är nog mer stolt över andras prestationer än över mina egna om jag ser tillbaka. Det är kul!


Anna Jansson on den 14 januari 2016 20:03
Vad härligt att kunna glädjas åt andras prestationer, och dessutom att få dela upplevelsen med någon annan!
Svara på kommentar
 
Anna on den 17 januari 2016 10:42
Ja, det är superkul att dela upplevelser med andra! Det är som när vi ska springa AXA halvmara, då gör jag det med min man som inte alls springer. Då får vi göra någonting ihop!


Camilla on den 16 januari 2016 15:57
Vilket fint inlägg, det blev jag glad av :-)
Svara på kommentar
 
Anna on den 17 januari 2016 10:42
Vad glad jag blir! Tanken är ju att det ska glädja och uppmuntra!

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av