LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En grym start på året och kärlek till en vän!

Vad ska man säga om den här veckan i januari? Jo, den har varit intensiv, rolig, händelserik och kall. Det märks att många hittat till gymmet nu, jag ser en hel del för mig nya ansikten men också många välbekanta och saknade.
Liksom alla andra så börjar jag "ett nytt liv" efter nyår, jag har några såna tillfällen under året och för mig handlar det inte om att det är ett nytt år utan om att jag är tillbaka i rutin efter en lite längre ledighet med orutin.
Mitt liv 2016 kommer utöver att kretsa kring min familj också kretsa kring löpningen, men också att jag ska genomföra 150 träningspass på minst 30 minuter vardera under året. Som det ser ut nu ligger jag bra till, det har redan blivit 12 stycken i samlingen. Det bästa passet blev av igår, en kund var tvungen att avboka så jag spenderade min första hela timme på löpbandet! Det coolaste var att jag inte ens tyckte att det var så jobbigt! 
Är det då det är läge att börja kalla sig en löpare? Eller när händer det?
Mycket nöjd med mig själv så gav jag mig en stor klapp på axeln!

Jag började ju 2015 med eventklasser i 3D Funktion och Aerobics, jag tänker fortsätta det här med event och i februari är det dags att skapa magi i gruppträningssalen, ny koreografi och ny musik men med samma fantastiska kollega. Elin och jag kommer dansa in februari i likadana skor och hoppas att ni vill vara där och stuffa aerobics med oss!


Måste btw passa på att ge lite extra kärlek till Elin! Hon är så himla härlig! Har du inte gått på någon av hennes klasser tycker jag att du ska göra det. Hennes engagemang och energi är någonting man tar med sig lång tid efter att man har varit där. Hon är inte bara en otroligt duktigt instruktör, hon är också en fantastisk vän. Ett hjärta av guld, ett lyssnande öra och sjukt mycket knäpp-humor. Man bara måste älska henne! Alla borde ha en Elin.

<3 <3 <3
0 kommentarer på En grym start på året och kärlek till en vän!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av