LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mitt liv utanför bloggen

Genom sociala medier och bloggar kan man skapa en bild av sig själv som är vinklad så som man själv vill ha den. Bakom illusionen av oss själva finns dock det riktiga jaget med allt vad det innebär och veckans tema i gruppen Bloggar om hälsa är den här veckan att skriva om  "Mitt liv utanför bloggen". Ett fantastiskt bra tema att skriva om då vi den här veckan startar upp vår Facebooksida för att samla alla våra inlägg. Då får ni en bild av vilka vi är och vad vi pysslar med när vi inte bloggar.

I mitt fall så är ju bloggen en hobby, ibland en ventil när någonting upprör, ibland en hyllning till någonting jag blir glad av. Ofta om träning men ibland om familj. Jag har svårt att inte vara personlig i bloggen och den speglar väldigt mycket vem jag är utanför, men här kommer en lite mer personlig beskrivning:Namn: Anna Maria Lennartsdotter Lindbom
Ålder: Snart 43 år gammal
Status: Gift sedan 2007 med Harley Lindbom
Barn: 5 barn, 21, 19, 6, 5, 3 år gamla. 
Bor: Herrängen/Älvsjö
Arbetar: Flex Sports Club i Hägersten

Bakgrund/arbete: Gick handel & kontor i början av det glada 90-talet i Skärholmens Gymnasium efter 6 år i Västertorps skola och 3 år i Fruängens skola. Började samtidigt att jobba extra på Galne Gunnar i Kungens Kurva och stortrivdes! Sjukt kul gäng att jobba med! Då de lade ner så började jag på Radiumhemmets arkiv samtidigt som jag pluggade och jobbade extra på gym. 2004 så sa jag upp mig för att satsa heltid på friskvårdsbranschen och har sedan dess levt på det. Arbetade på Frescatihallen och Västertorps sim- och idrottshall under många år innan jag för tre år sedan började på Flex Sports Club i Hägersten. Inte för att jag vantrivdes på de tidigare ställena utan för att jag ville ha en samlad arbetsplats och inte längre åka runt hela stan för att köra klasser på olika företag och anläggningar.

Personligt: Jag gillar att argumentera, jag är väldigt lik min pappa på den punkten, men jag ser också alltid till att jag är påläst om det som jag argumenterar för. Argumentera för sakens skull är inte riktigt min grej. Jag kan störa mig på när folk diskuterar och använder argument som "fast det är så", "det har jag hört", eller använder sig av rubriker från typ Aftonbladet för att stärka sina åsikter.
Jag har ett hett temperament, jag kan explodera väldigt starkt (men inte på jobbet, det är i hemmet jag vädrar). Oförskämda människor som inte respekterar andra eller sin omgivning har jag också svårt för, att försöka ta hänsyn och anpassa sig till omgivningen tycker jag är viktigt. Man får gärna ta plats, men inte trycka ner andra för att själv få synas.

Väldigt personligt och mindre smickrande: Jag snarkar och glömmer att stänga skåpluckor efter mig. Jag är pedant och om jag inte har hunnit städa under veckan så får jag ett psykbryt och gör allting på en gång i rask takt och med sura miner. När jag blir stressad så kan det hända att jag snäser av folk, även om jag försöker behärska mig. Om någonting inte fungerar på första försöket (typ datorer och mobiler) så får jag frispel, det finns ingenting som kan göra mig mer stressad än sådant. Det skulle vara när man har massor att göra och spisen går sönder då.

Väldigt personligt och mer smickrande: Jag är omtänksam, att hjälpa människor är det jag brinner för och har jag tid så ställer jag alltid upp!
Den och det jag tycker om höjer jag till skyarna så att alla kan få ta del av hur fantastiska de är! Jag är en grymt bra mamma, även om jag inte alltid har så mycket tid som jag skulle önska. Den tid jag har med mina barn är ovärderlig och jag skulle stötta dem i allt! Jag dömer människor efter deras handlingar, om de är homo-, hetero- eller transexuella struntar jag i, lika lite bryr jag mig om ifall du är gul, vit, svart eller rosa eller vilken religion du tillhör. En bra människa är en bra människa, en idiot är en idiot oavsett.
Jag är väldigt duktig på mitt arbete (screw jante) men vet också om att jag alltid kan bli bättre och fortsätter därför att utbilda mig hela tiden.

Well, med det sagt så välkomnar jag dig till min blogg och mitt nätverk! Häng med oss alla och se vilka vi är, läs våra inlägg med ämnen som kommer att behandlas från allas våra perspektiv.

2 kommentarer på Mitt liv utanför bloggen:

Kommentarer RSS
Malin on den 8 februari 2016 07:44
Åh, så intressant att läsa! Kul den här veckan kommer bli! Och veckorna framöver såklart!
Svara på kommentar


Camilla on den 8 februari 2016 07:57
haha, jag snarkar också - säjer min man iaf ;-) Kul läsning! Jag tycker att du är grym!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av