LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Materialist - javisst!

Ni vet glädjen när det dyker upp ett paket på posten med efterlängtade träningskläder och de passar perfekt? Bästa känslan!
Idag kom ett sånt paket till mig, ett paket med perfekt klädkärlek. 


När det gäller träningskläder så har jag några märken som jag trivs i extra mycket. Det handlar mycket om att de passar min kroppsform, men också att de rent stilmässigt passar mig och den träning jag vill hålla på med. Jag instruerar yoga och pilates lika gärna som Grit, step och aerobics. Jag springer ibland på löpbandet, ibland ute och ibland får jag till ett pass i gymmet.
För mig så betyder det att de kläder jag har måste passa alla de aktiviteter jag har inplanerade under dagen. De måste fungera att träna i men också att träna klienter i. Så när det här paketet dök upp blev jag jätteglad! Så här i mörkaste februari tyckte jag att jag behövde en liten uppiffning av min träningsgarderob så nu fick den sig ett litet lyft med härligt rosa, grått och svart från Under Armour.
Jag gillar träningskläder så här tillåter jag mig själv att vara ytlig, någon last måste man ju ha, eller hur?

Det här var inte det enda som gladde mig, jag fick idag till en intensiv löptur på bandet. Jag stegrade tempot var femte minut de första fyra gångerna och därefter var tredje och slutligen varje minut. Det här gjorde min ansiktsfärg alldeles röd och min själ alldeles lycklig. Jag orkade. Snabbare än tidigare och längre tid med hög intensivitet än någonsin förr. Kanske inte var så dåligt att vila från löpningen en vecka i alla fall. Vila är inte min starkaste gren, så jag är supernöjd med mig själv!
0 kommentarer på Materialist - javisst!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av