LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jag är nyfiken på....

Jag är nyfiken på hur mycket som är kropp och hur mycket som är pannben när man utsätter sig för stora kraftutmaningar. Jag tycker det är coolt med folk som till exempel springer TEC100 och de som deltar i Fotrallyt där vinnaren Fredrik Forsström gick i hela 87 timmar och 45 minuter. Hur länge klarar man sig utan att bli knäpp liksom?

När jag sprang Tjurruset 2013 och Vildsvinet 2014 så hade jag inte sprungit någonting alls innan loppen, löpning är inte min starkaste gren även om jag idag kämpar ihärdigt med att bli en bättre löpare. Jag genomförde ändå loppen och tyckte de kändes helt ok. Jag var i och för sig kissnödig och behövde springa och kissa i skogen två gånger under Vildsvinet så tiden var riktigt usel, men jag gjorde det. Så en hel del pannben kan vinna över en mindre tränad kropp, eller var det för kort lopp för att det ska behövas? Var går gränsen? 

Jag är också nyfiken på hur tävlingsinsriktad man behöver vara? Behöver man vara det för att genomföra? Då menar jag inte att vinna, då behöver man förmodligen vara rätt så tävlingsinriktad, men för att ta sig igenom det? Eller fungerar det lika bra med en positiv inställning? Min tävlingsanda är rätt begränsad och jag är mer en ganska glad prick som tar mig igenom det mesta med skön attityd. Dessvärre räcker det inte med bra attityd för att ta sig igenom AXA halvmarathon i sommar så det är nog dags att lägga på ett kol och ge mig ut och springa lite.
Det är också dags att börja göra dig nyfiken också. Jag har en ny utmaning som kommer dyka upp i sommar. En utmaning som kommer testa mitt psyke ordentligt. Vad det är? Det får du veta sedan.

Vad är du nyfiken på?2 kommentarer på Jag är nyfiken på....:

Kommentarer RSS
Ida on den 26 februari 2016 10:59
Jag skulle säga att man kommer långt med bara inställningen att genomföra. Den inställningen tillsammans med tillräcklig träning kan definitivt ta dig igenom AXA halvmara i sommar. Du behöver inte vara tävlingsinriktad för det. Lycka till med träningen nu!!!
Svara på kommentar


Helena Enqvist on den 1 mars 2016 23:13
Jag är också nyfiken på det här, hur mycket det mentala spelar in när det kommer till extrema saker. jag tror att kroppen klarar mycket mer än vad man tror och att det i mångt och mycket handlar om hur mycket huvudet är med. Pannbenet är kraftfullt, i bland lite väl. Skulle vijla se vad som händer i hjärnan under stora påfrestningar, lite nördigt men saker jag kan tänka på för att få tiden att gå när jag är ute lite längre! Tror som Ida att inställingen är jätteviktig och tanken att genomföra kan ta en väldigt långt! Nu blev jag jättenyfiken på vad du ska hitta på!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av