LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Att testa någonting nytt tog mig till en helt ny nivå

Veckans temainlägg i Bloggar om Hälsa handlar om att prova nya saker. Det här med att prova någonting nytt är verkligen min grej. Jag är en sökare som ofta hittar på nya utmaningar, men är mindre bra på att förbereda mig inför dem. Den senaste månaden har inneburit otroligt mycket arbete för mig och jag har inte ens hunnit tänka på dagens utmaning. Du kan också läsa om vad Ida hittar på i 24 timmar och hur Malin får ner sina axlar ett par trappsteg efter att du läst om vad jag har gjort idag här under :-)


Vi har vanligtvis Vasaloppsspinning på gymet liksom många andra, men då platserna i första hand reserveras för våra medlemmar och klassen är full så får jag ju såklart hitta på någonting annat, så för ett par månader sedan så bestämde jag mig för att springa Vasaloppet i stället. Det innebär att jag skulle hålla igång löpbandet tills första man går i mål på Vasaloppet. Sjukt kul idé va?

8.00 pigga, fräscha och taggade på att få köra igång! Jag fick med mig lite sällskap, det finns fler tokar i den här världen :-)
9.00, en timme har gått och det har gått fort! Vi som är kvar känner oss fortfarande pigga, stackars Elin fick ge upp då hennes luftrör inte riktigt var överens med henne.
Jodå, klockan 10 springer vi fortfarande mer än vi går. Benen känns fortfarande helt ok på mig och Mia, men Marcus benhinnor är inte superlyckliga. Det blir till att behandla ikväll och vila under veckan. 
11.00 och banden rullar. Blåbärssoppa har vi fått och energin håller oss på topp. Det är klart mycket roligare att springa med vänner!

Klockan 12.00 är vi inne på slutspurten. Vi ser på tv-skärmarna hur de närmar sig målgång och med en euforisk känsla i bröstet går det upp för oss att vi passerat 4 timmar!4.08 och målgången är klar!
Hejja oss!

Pulsklockan fick lite spatt och undrade nog var jag var på väg, men resultatet känns riktigt bra. Jag har aldrig sprungit långa distanser och är inte van att hålla ner tempot så som jag gjorde idag. Jag är sjukt stolt över mig själv och mina medkämpar, det här gör vi om nästa år, men då är det ju inte att prova på nya saker :-)
2 kommentarer på Att testa någonting nytt tog mig till en helt ny nivå:

Kommentarer RSS
Anna Jansson on den 8 mars 2016 21:28
Wow vilken grej. Snacka om bra pannben!
Svara på kommentar


Clara Edvinsson on den 9 mars 2016 12:25
SÅ otroligt coolt och häftigt! Heja dig och er!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av