LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Bekräftelse behöver vi alla!

Ibland så rullar veckorna på och jag hinner inte riktigt tänka efter vad jag gör under veckorna och vad jag håller på med. Det är under såna perioder som mina kunskaper sätts på prov, även min egen tilltro till min egna kompetens kan få sig en liten törn vissa dagar. Vissa dagar så känns det som att jag inte förstår någonting alls och andra känns det som att jag i alla fall vet lite grand vad jag pratar om.
Det är därför som jag tycker så mycket om att utbilda mig vidare. Det gör att jag får umgås med likasinnade träningsnördar, diskutera och resonera kring alla de olika scenarior som mina klienter kommer med. Det ger mig bekräftelse på att jag är på rätt väg, men också en bekräftelse på att jag inte är ensam om att känna att jag inte vet vad jag kan.

Med så många människor som jag faktiskt möter varje vecka så blir det ett antal olika fall jag landar i varje dag. Alla behöver sin egna träningsstategi och alla behöver ett personligt bemötande.
Ta den här dagen till exempel. Idag har jag mött en handbollskille som själv är utbildad instruktör i både gruppträning och gym men idag enbart träffar handbollsungdomar. Han kan sin egen kropp i mångt och mycket och det är kul att bolla med honom. Då han nyfiket och intresserat lyssnar på och förstår varför jag gör mina val av övningar för honom i sann 3D-anda och själv kan känna hur det påverkar kroppen så blir jag naturligtvis eld och lågor. Det finns ingenting bättre än att diskutera 3D! Jag träffade också en fantastisk kvinna som är van att träna sedan många år, men som väljer att träffa mig för att jag jobbar på ett annorlunda vis. Lyfta vikter kan hon som hon själv säger.
När hon avslutar träningen med att säga: 
-Anna, det är så himla kul att träna med dig. Det märks att du kan mycket och brinner för det du gör, det är superkul!
Dessa ord gjorde mig så himla glad! På riktigt! Det betyder så oerhört mycket för mig att få höra detta i en så intensiv period som jag befinner mig i just nu.

Dessutom så fick jag ta ett litet snack med en av killarna som en gång för många år sedan var med och utbildade mig till personlig tränare. Respekten och ödmjukheten inför var jag är idag gjorde mig väldigt glad. Att han lyssnade på vad jag har att säga och mina tankar kring träning uppskattar jag väldigt mycket.

Bekräftelse behöver vi alla, oavsett hur erfarna vi är. Att någon ser, hör och berättar att de uppskattar oss ger oss en extra kick och massor av ny energi. Efter den här dagen så kommer i alla fall jag välja att oftare berömma och berätta att jag uppskattar folk. Inte bara på jobbet utan också i hemmet, det ger så himla mycket till den som får höra det.
Jag känner mig redo för nästa veckas utmaningar gör du?


0 kommentarer på Bekräftelse behöver vi alla!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av