LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nu kan det nog bli en löpare av mig med!

Jag har funderat över hur det kommer sig att jag inte kan komma överens med min löpning. Jag menar när ska kroppen fatta att den gillar det liksom? Det har känts som en trögstartad motor som varenda gång måste startas om innan den kan ge sig ut och springa. Så fick jag tipset om ett område bara ett par minuter hemifrån där naturen känns orörd och man kan springa mellan rötter, stenar och lera i backig terräng. Att jag inte hittat dit innan! Det var precis det här jag behövde!
Gömmarens naturreservat har fyra olika spår att följa, 3, 5, 10 och 15 kilometer långa skogsspår att följa vare sig du vill promenera, springa eller cykla (borde rimligtvis vara hyftsat besvärligt vissa sträckor).
Jag tog med mig maken och vi tog oss an 5-kilometersspåret tillsammans. Det var helt fantastiskt så på eftermiddagen så lekte han och barnen på en fotbollsplan i närheten så att jag fick ta rundan en gång till. 
Jo, det var nog precis det här som har saknats i min jakt på att hitta glädjen i löpningen. Asfalt och elljusspår i all ära, men det här var ju lustfyllt och sprängde mina lungor med härlig luft och mitt huvud med naturens egna melodi. 
Nu kan det nog bli en löpare av mig med!0 kommentarer på Nu kan det nog bli en löpare av mig med!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av