LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

3D-utbildningar och nya utmaningar!

Två dagar har passerat med en hel massa nytt input. Min hjärna går som vanligt på högvarv när jag umgåtts med några av de mest briljanta träningshjärnorna som jag mött. 
Det har bollats tankar, övats på att behandla, diskuterats hur och vad som påverkar vår fascia och umgåtts. När många 3D-tränare landar på samma ställe samtidigt så blir det en hel massa som händer, ja, du gissar nog helt rätt. Jag har åter igen varit på en utbildning i med Seth och Andreas, den här gången var det vår bindväv som upptog våra tankar.Jag är utbildad massör och har behandlat vävnader under en ganska lång tid, men att fördjupa sig i exakt vad den har för funktion och hur den sträcker sig genom våra kroppar var sjukt intressant. Jag har fått med mig en massa bra saker, nu ska jag bara samla ihop mina tankar och få kunskapen i en och samma säck i stället för spritt överallt som det känns just nu.
Genom åren så har jag gått en hel del utbildningar i en mängd olika riktningar och det som kännetecknar 3D Funktion och får den att sticka ut är personligt engagemang. Seth och Andreas brinner för det de gör och har ett fantastiskt engagemang i alla oss tränare. De svarar på frågor, delar med sig av personliga erfarenheter och fortsätter att skapa nya fantastiska möjligheter för oss tränare. Jag kan helt ärligt säga att jag har blivit en bättre tränare tack vare dem och jag kommer bli ännu bättre med varje ny utbildning som de levererar.Jag har tre utbildningar till inbokade under 2015 och tror nog att det blir 2-3 till under hösten. Som det ser ut nu så blir det även en resa till Phoenix i början av 2016 för att möta en helt ny typ av utmaning med 3D-gänget, så stay tuned!

0 kommentarer på 3D-utbildningar och nya utmaningar!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av