LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Framgång utan kamp?

Framgång utan kamp? I don´t think so!

Alla kan nog vara överens om att det är svårt att hitta stillheten i mediabruset och dånet av karriärsruset.
De allra flesta av oss har drömmar och siktar mot nya mål och när de uppnåtts är det dags att sträva ännu högre. Rätt vad det är så står pensionen framför oss och barnen har vuxit upp och flyttat hemifrån. Frågan är om vi har hunnit vara med på resan eller om det bara snurrat på i ett högt vansinnestempo? Hinner vi njuta av nuet och det vi uppnått? Hinner vi vara tacksamma för det vi har och vara nöjda med det som finns? 
För mig har det snurrat på ordentligt framförallt det senaste halvåret och den här sommaren kommer bli en tid för återhämtning. En tid att vara med min familj, träffa vänner som jag inte hunnit med men också en tid då jag ska hitta lugnet i mig själv igen. Jag vill absolut stanna upp och bara njuta, jag har nått så långt och har så mycket fantastiskt i mitt liv som jag inte vill missa.


Jag är driven många olika saker och är en passionerad själ. Jag älskar både min familj och mitt arbete och vill inte behöva välja mellan dem. Det har legat år av planering och struktur för att finna tiden att klara av båda och efter sommaren så får jag äntligen skörda frukten av mitt arbete med ett schema som gynnar både min familj och mina klienter. Det är resultatet av mycket uppoffringar från min familjs sida, men också ett tungt lass för mig som samtidigt då min man studerat i perioder för att liksom jag hamna på en arbetsplats han älskar med det arbete han vill ha. Att vi haft varandra som stöd och pepp under den här resan har varit ovärderligt för oss båda, även om jag inte ska sticka under stolen med att det varit ordentligt tärande mellan varven. Det finns ingen resa som är spikrak, ofta så hamnar i motgångar och vägskäl där man väljer en ny riktning. Man får inte glömma att resan är lika viktig som målet i sig själv och att när ser människor som har "lyckats" så ska man veta att det alltid finns en kamp med uppoffringar bakom. 

Det är min tid nu att njuta av stillhet, min tid att njuta av min familj, min tid att njuta av min framgång och min tid att gå hemifrån utan min mobil.

0 kommentarer på Framgång utan kamp? :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av