LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Du har kanske bara ett liv.

Det här med att lyssna på sin kropp och sin knopp, att det ska vara så himla svårt! Jag springer alltid rakt på och i full fart, kärleken och passionen till att prova nya saker och att utvecklas är så stor att jag ibland borde få kraftiga fortkörningsböter. 
En av mina styrkor är att jag alltid ser möjligheter i stället för hinder, men samtidigt så är det också en av mina svagheter då jag ibland tar på mig lite väl mycket. Jag är otroligt tacksam över att jag också har en talang i att stanna upp i tid, att lyssna in och förändra så att allt passar in i mitt lilla livspussel.

Det är inte bara jag, jag ser så otroligt många runt om mig som springer fram i livet utan att stanna till. Samhällets krav på alla saker vi ska ha och allt som vi måste hitta på hela tiden, krav på att äta rätt mat, göra rätt saker och absolut inte sitta framför tv-spelet en hel dag håller på att ta livsglädjen ifrån många. Jag menar givetvis inte att man ska sitta framför tv´n hela dagarna och inte gå utanför dörren, jag menar att vi måste sluta ha skuldkänslor för att vi sitter i soffan och har en hel dag med återhämtning.
Våra barn måste inte ha iphones och surfplattor av senaste modell, de behöver inte vara på utlandssemester varje lov och ha stora, påkostade kalas när de fyller år. Vi vuxna behöver inte ha senaste datorn och byta upp bilen så fort en nyare modell kommer, det är ok att äta smörgåsar till middag en kväll när dagen bjudit på lite för mycket. 

Jag är helt övertygad om att vi behöver vara närmare varandra utan saker som stör, tiden försvinner ifrån oss, arbeta inte ihjäl dig för att kunna ha råd att bekosta hus, telefon, bil och semester. Rätt vad det är så är livet över och du står där och undrar vad som hände med dina barn under deras uppväxt men med god ekonomi. En dag kanske du tittar dig själv i spegeln och undrar vem det rynkiga ansiktet tillhör för att du inte varit i nuet utan bara sprungit genom ditt liv. 

Upplev, känn, njut! 
Du kanske bara har ett liv, så lev!0 kommentarer på Du har kanske bara ett liv.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av