LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Förlåt mig om jag är korkad

Vi har olika referensramar när det kommer till allt här i livet. Vi tycker olika och uppfattar olika beroende på vad vi har för bakgrund, erfarenheter och umgänge. Jag kan bara yttra mig från mitt eget perspektiv och jag ber om ursäkt om jag är korkad, men vissa saker förstår jag bara inte. 

Till exempel så förstår jag inte att man i natt kastade Molotovcocktails på polisen i Vårberg. Ett gäng tycker alltså att det är så coolt att attackera de som försöker hålla ordning i vårt samhälle. De tycker att de är så tuffa så de maskerar sig och att de står över oss andra i samhället genom att attackera de som vi ska förlita oss på om det händer någonting. De som sitter i dessa bilar är utbildade för att komma till vår hjälp när din pappa får en hjärtinfarkt, din mammas butik blir rånad, din syster blir våldtagen, din bror blir nedslagen och du har inbrott i ditt hus.
De ska finnas där när ett rattfyllo kör ihjäl en hel familj, när din dotter blir av med sin cykel, när barnens förskola brinner ner och som stöd när de måste meddela att någon nära tagit livet av sig.

Du som stod där maskerad och spelar tuff, tänker du på att den som sitter i bilen är en mor, en far, en dotter, en son, en make, en hustru, en vän? Att du själv - just för att du förmodligen hänger med fel folk - kanske inte får hjälp om du blir nedskjuten för att dina så kallade vänner står där och kastar sten? 
Tänker du på att din bror kan bli misshandlad samtidigt som du är upptagen med att klä på dig din coola rånarluva?
Tänker du på att du med dina fantastiska och imponerande krafthandlingar hindrar ambulansen som kanske behövs för att köra din syster till sjukhuset?

På riktigt. Nu får det vara nog med dessa småbarnsfasoner. Väx upp, klipp håret och skaffa dig ett jobb.

Ber återingen om ursäkt om jag jag är korkad och mitt bittra tonfall.

0 kommentarer på Förlåt mig om jag är korkad:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av