LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Min väg mot AXA

Jag har nämnt det tidigare, men jag förlitar mig ofta på mitt pannben och min beslutsamma envishet när det gäller olika utmaningar. Det är en rätt bra egenskap att ha, men även en stark vilja behöver hjälp av förebyggande träning och återhämtning. Att ställa sig på löpbandet och springa i över 4 timmar utan förberedelse är ett bra exempel på vad jag aldrig skulle rekommendera mina klienter, men som jag själv hoppar på bara för att jag tycker det är så himla kul att testa nya saker.

Men, jag är också en hyfsat smart tjej, så jag lär faktiskt av mina misstag också. Jag har därför vilat min trötta hälsena från löpning i nästan två månader och fokuserat på att åtgärda anledningen till att jag fick ont från början. Det här är det viktigaste fokuset, ser jag till att min höft lirar som den ska så hänger foten och hälsenan med och orkar ta mig mycket längre. Jag har en smart prehab-plan och en arsenal av hjälpmedel som ska ta mig genom de 2,7 milen som AXA fjällhalvmarathon ska ge mig som utmaning den 30 juli. 

Här är mitt smarta kit!
-Sköna skor som inte klämmer eller ger skavsår, de trycker inte för mycket på hälsenan och ger bra utrymme åt mina tår.
-Hörlurar! Jag har en tendens att springa för fort och ta ut mig alldeles för mycket, musik i bra tempo gör att jag tar det lite lugnare. Ett smart sätt att lura mig själv.
-Jag är rätt dålig på att dricka vatten, så jag har en ny vana att ta med mig flaskan när jag jobbar om jag ska springa. Då får jag i mig vätska innan jag tränar och orkar mer.
-Magnesiumspray är ovärderligt för spända muskler. Jag använder det före och efter träning, masserar in ordentligt på väl valda ställen.
-Kompressionsband använder jag för att öka cirkulationen på de ställen som jag lätt får "stopp". Det vill säga runt höft och vrister.
-Min peanutroller är grym före träning! Och smärtsam. Men ack så effektiv när musklerna blir spända. Vävnaderna mjukas upp och cirkulationen ökar så att jag får lättare att använda de strukturer i kroppen som ska användas. 
-Ganodermakaffe från Organo Gold dricker jag dagligen. Jag upplever att den hjälper mig med min återhämtning och ger mig mer ork. 
-Smarta 3D-övningar anpassade för mig och mina behov skulle jag absolut inte klara mig utan.

Vad har du för knep? Vad skulle du inte kunna klara dig utan?

0 kommentarer på Min väg mot AXA:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av