LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Planering, planering och vila

Alla andra planerar sin midsommar, jag planerar mitt Fotrally.
Det känns spännande och samtidigt helt sjukt overkligt. Vilken idiot gör en sån grej liksom?
Det ska planeras in i minsta detalj. Skor, sömmar i byxor och ryggsäck får inte skava. Det får inte packas för mycket då det blir tungt att bära, men jag vill heller inte gå hungrig för att jag packat för lite. Planera inför nätter som kan vara kalla, så vantar och lite varmare kläder är ett måste under de etapperna. Magen måste hålla liksom fötterna, sömnen tror jag personligen kommer att vara avgörande för hur länge jag orkar. Jag är ett stort fan av att sova och tycker väldigt mycket om min säng.
I det här så är jag så otroligt glad att jag har några som jag känner med mig, riktiga inspiratörer som kommer höja stämningen på ett bra sätt. 
Jag kommer inte att blogga förrän efter jag gått i mål och sovit en stund, tiden innan kommer att gå till vila, umgänge med familjen och massage. Däremot kommer du nog kunna följa min resa genom Instagram och Facebook där vi kommer checka in med uppdateringar längs vägen. På Instagram hittar du mig under @lennartsdotterlindbom så om du inte följer mig redan är det kanske dags nu? Du kan alltid avfölja efteråt :-)

Packlistan är gedigen och genomtänkt, tomtar, knivar och kaffebryggarna ingår inte i planen :-)
1 kommentar på Planering, planering och vila:

Kommentarer RSS
Faddermor on den 24 juni 2016 15:55
Håller tummarna o all lycka till!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av