LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En kick-off utöver det vanliga


Idag kom jag hem efter några helt otroliga dagar på ett vackert och soligt Öland där jag fått hänga med det här härliga gänget från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan på deras kick-off inför höstens kommande utmaningar. Från det första träningspasset i måndags till det sista idag har vi hunnit med att både jogga i sand, tränat yoga och pilates och pressat ut det sista med ett burpee beeptest. Jag är sjukt imponerad!
Efter dessa dagar kan jag också utan tvekan säga att om jag inte arbetat med det jag gör idag så hade jag tveklöst blivit kiropraktor. Både för att deras utbildning och det synsätt de har passar mig bra, men också för att jag hade älskat att gå på en skola där de finns. Proffsigt utan att göra avkall på mycket hjärta, precis som det ska vara.

J


Jag har svårt att tänka mig en vackrare miljö att träna i, med vågskvalp 
som musik och sand under fötterna så blev varje träningspass någonting utöver det vanliga.
Nu ska ni ju inte tro att det bara var träning och nöje på schemat. När de hade möten inbokade så fick jag egen studietid och kunde i lugn och ro gå igenom gammalt material och planera inför min egen schemaläggning med arbete och utbildningar. Arbete, arbete, arbete. Ni förstår hur ansträngande det blev att vara lämnad åt mitt öde med en surfplatta som enda sällskap...
Jag ser verkligen fram emot den terminen som kommer och att få träffa dessa glädjespridare igen. Jag har sällan skrattat så mycket som jag gjorde under gårdagen, pilatespasset blev som inget annat jag instruerat någonsin. Tårarna rann och jag skrattade så att jag inte ens kunde instruera bitvis. Helt underbart! Och bara därför bjuder jag som avslutning på hur det såg ut i landningen efter första bildens hopp, för liksom allt annat så har även den här resan ett slut.

0 kommentarer på En kick-off utöver det vanliga:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av