LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Be the change you want to see in the world

Att efterfrågan styr tillgång är väl känt, det betyder också att det är konsumentens marknad och att det är vi själva som är orsaken till att det utbud som finns ser ut som det gör. När jag går och handlar så kan man se det tydligt i butiker i olika områden. Där folk är medvetna om sin konsumtion så ser man ekologiska varor med bättre råvaror radas upp i hyllorna och i områden med lägre medvetenhet så ser man sockrade flingor på rad mellan hyllor av godis och chips. Visst är det så att mycket bra mat tyvärr kostar mer, men samtidigt så är det är billigare med äpplen än med godis och billigare med havregryn än färdig risgrynsgröt. Det är våra vardagliga val som styr vad som finns på hyllorna.

"Be the change you want to see in the world"

Det här är en process som måste starta idag. Vi behöver se över vad vi gör för val i vardagen om vi vill förändra, ett aktivt val för att förbättra för kommande generationer är allas ansvar. Du kan inte ensam förändra världen, men om alla gör någonting så blir vi starka. Vi behöver förändra både för miljöns skull och för vår hälsa, redan idag den 9 augusti har vi använt upp jordens resurser för 2016. Det är skrämmande på riktigt. Nästa gång du handlar, tänk efter vilken planet du vill lämna efter dig och vad du inte vill se i din affär. Välj smart, aktivt, be the change you want to see in the world, och sprid ordet så att vi kan tvinga företag att göra bättre produkter med bättre förutsättningar för de människor som producerar dem. 

0 kommentarer på Be the change you want to see in the world:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av