LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Vad krävs för att du ska vara nöjd?

Vi bor i en hyreslägenhet som är rätt skruttig, den är rätt charmig och inte särskilt dyr vilket enbart beror på att han som äger huset inte tycker att vi behöver upprustning eller underhåll. 
Vi får plats här allihop och även om vi ofta tycker att vi krockar med varandra så har vi faktiskt möjlighet att planera om ifall vi skulle vilja. Vi skulle naturligtvis vilja bo lite större, vem gillar inte utrymme liksom, men det är egentligen ett lyxproblem då  vi faktiskt har ett rätt ok tak över huvudet redan.

Jobbmässigt så trivs jag superbra, jag arbetar de tider jag vill och har nära mellan skola, förskola, hem och arbete. Tidseffektivt de luxe! Såklart att jag ibland kan tänka att det vore himla kul att tjäna mycket mer pengar, men även det är ett lyxproblem då vi faktiskt har två mer än väl godkända inkomster och inte har ett endaste lån någonstans.

När det gäller min träning och hur jag känner mig i kroppen så har jag egentligen all möjligheter i världen, att jag inte tränar så mycket som jag skulle önska handlar återigen bara om ett lyxproblem då jag prioriterar att hänga med familjen och utbilda mig. Att min axel bråkar med mig är inte så kul, men faktiskt inte mer än en rätt världsligt problem. Den gör bara ont i vissa lägen och helt ärligt så överlever jag mer än väl utan att göra de övningar som smärtar.

Mina vänner finns där när jag behöver och jag ställer upp när jag kan. Tid att fika och eller prata är det rätt dåligt med, men å andra sidan så finns ju facebook och andra sociala medier. För den delen så ser livet liksom ut så för de allra flesta av oss så vi kan liksom vara helt ok med att vi inte ses så länge vi bryr oss om varandra.

För att sammanfatta det hela så är jag jäkligt nöjd med det jag har och alla typer av förändringar som kan göra saker snäppet bättre kommer troligen inte att göra mig lyckligare. 
Men vill man göra förändringar i sitt liv så finns det fyra enkla saker att tänka på:
1. Vad vill du? -ta reda på vad som är det mål så det inte blir diffust.
2. Varför i morgon? - sätt igång, den rätta stunden finns inte.
3. Gör någonting bra för någon annan! - jag säger bara: Karma!
4. Berätta vad du vill! - om ingen vet, kan ingen hjälpa

Vad krävs för att du ska vara nöjd?0 kommentarer på Vad krävs för att du ska vara nöjd?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av