LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Så tacksam och så lycklig!

Jag är så otroligt tacksam och lycklig! För andra året i rad har jag blivit nominerad till Guldhjärtat i kategorin årets PT. Det betyder att det finns människor där ute som har tagit sig tid och engagemang att formulera en motivering till varför de anser att jag bör vinna.
Det är stort. Mycket större än en vinst i sig.
De flesta av oss tränare arbetar med detta för att vi verkligen vill det, det är en bransch som kräver engagemang och intresse för att lyckas. Det är också en bransch som fram till de senare åren har inneburit mängder av obetalt arbete, dålig lön och utan sjuklön. Det innebär ofta många sena kvällar och många arbetstimmar förläggs på helger.
Det är också ett arbete som ger så ofantligt mycket positivt! Framgångssagor, personliga möten och en hel massa glädje! 
Genom mina år som tränare har jag mött så många andra tränare som ger allt för sitt arbete, det är en yrkesgrupp som har så mycket hjärta och engagemang som man inte ofta möter på andra platser och det är därför som jag är så himla glad att Guldhjärtat finns, där får dessa eldsjälar chansen till belöning och uppskattning för det oerhörda arbete som de lägger ner.
Jag är stolt att säga att jag känner ett flertal av de nominerade i flera av kategorierna. Varenda en som är nominerad har förtjänat sin plats där och jag vill verkligen peppa dig att rösta på de du vill ska vinna. Vill du lägga en röst på mig så gör det för att du tycker att jag är värd det, tycker du att någon annan förtjänar det bättre så lägg din röst där. Bara rösta, det här är nämligen någonting väldigt bra :-)
0 kommentarer på Så tacksam och så lycklig!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av