Anna Lennartsdotter Lindbom

LindEducation

Klicka här för att redigera underrubrik

Workshops & utbildningar

Workshops
LindEducation är ett företag i konstant utveckling och att hålla workshops är den del av företaget som växer mest. Jag föreläser idag bland annat om träning som redskap för att bli eller förbli smärt- och skadefri och hur du kan hjälpa dig själv och andra att nå dit och skräddarsyr workshops efter dina behov.

3D Träning - Hockey är en workshop som jag håller tillsammans med 
3D tränare Åsa Kageren och Robin Kovacs som för närvarande spelar i Luleå. Vi beskriver vår tankeprocess och hur vi arbetar för att uppnå optimal prestation med minimal skaderisk och lång hållbarhet. Vad händer när en elititdrottare får ont och vad gör vi åt det? Hockey är en tuff idrott med stor skaderisk, så hur arbetar vi för att se till att spelare håller för de utmaningar som de står inför?
Vi använder oss bland annat av Procedos Plattform 9 för att skapa goda förutsättningar att träna varierat på ett enkelt och roligt sätt.


Events

Yoga ligger oss nära och en del av vår verksamhet är att utbilda instruktörer i Vinyasa Yoga och Tribal Yoga, men också att delta i event med yogainriktning.


Jazzyoga - ett evenemang på Dieselverkstans stora scen där Anna Lennartsdotter Lindbom deltog i samarbete med Mikael Emsing, Andreas Estenssen och Jonas Knutsson. Vinyasa Yoga instruerades ackompanjerad av improviserad musik och bild- och ljusspel framför publik som fick välja om de ville delta i yogan eller bara lyssna. Det här skapar en fantastisk och unik känsla när musiken gör yogan levande och bild- och ljusspel skapar en magisk miljö att yoga i. 


Utbildningar

Sedan 2008 erbjuder LindEducation ett antal utbildningar, främst för instruktörer och företag men också för privatpersoner som vill lära sig mer. Utbildningarna hålls på förfrågan tillsammans med Madeleine Lindmark.


Tribal Yoga är en 1-dagarsutbildning där du lär dig grunderna i Tribal Yoga. Det är en form av yoga där vi arbetar med kroppen som helhet och håller oss i konstant rörelse. Det gör att vi håller kroppen varm och kommer djupare in i vävnaden och bindväven utan att göra avkall på den mentala aspekten av yogan. Tribal Yoga grundades av Anna Lennartsdotter Lindbom i samarbete med Madeleine Lindmark år 2008.


Vinyasa Yoga 2-dagarsutbildning i grundläggande i Vinyasa Yoga för dig som vill instruera yoga eller vill utveckla dig själv i din egen utövning. Du lär dig asanas rent tekniskt och hur du ska lära ut dem till en grupp, vi går igenom prana, shakran och meditationstekniker för att kunna hålla i en avslappning.


Pilates är en 2-dagars grundläggande utbildning för dig som vill instruera i klassisk pilates. Pilates är väldigt tekniskt så fokus ligger på att lära ut grunderna ordentligt tillsammans med instruktionstekniker. Vi går också igenom hur en klass i pilates kan se ut och hur du på bästa möjliga vis lär ut övningarna till deltagare.


Pilates redskap är en 1dagarsutbildning för dig som redan instruerar pilates och vill utveckla dina kunskaper för att instruera med redskap. Vi använder oss av gummiband, vikter, bollar och cirklar för att utveckla pilatesen till nya nivåer. 


Core Awareness är en 1-dagarsutbildning där vi går igenom bålens muskulatur och funktion för att kunna se människors behov och välja övningar därefter. Vi går igenom fördelar med att välja olika typer av övningar beroende på syfte och diskuterar metoder för att se vad som är lämpligast att välja vid varje enskilt tillfälle.


Afro är en 1-dagarsutbildning där du lär dig utlärningsmetodik för att kunna instruera och bygga upp dansklasser inspirerade av afrikanska rytmer. Vi går igenom klassuppbyggnad och nedbrytning av koreografin för att lära ut den på bästa sätt och vi skapar egna koreografier och steg för att göra dina klasser personliga.