LindEducation

Klicka här för att redigera underrubrik

Blogg

Finally!

Publicerat den

Om vi har tur så har vårens sista snöflingor fallit och vi kan se fram emot att vårsolens strålar ska få skina lite varmare på våra vintertrötta och bleka kroppar. Livet är som bekant inte alltid en dans på rosor och vintervardagen är för mig en riktigt trist historia. Jag känner mig stressad av alla barnkläder som ska sorteras fram och se till att alla storlekar finns. Samtidigt så måste jag ha koll på att alla har skor som är lagom varma vid rätt tid och i rätt storlek.


Stockholmsvintern provocerar mitt humör å det yttersta genom att plocka fram lera och blötsnö med slabbiga regndroppar så att tvättstugan är ett måste varenda dag. Behöver jag säga att jag är mycket nöjd över att vintern verkar ha dukat under efter sina sista kvidande dödsryckningar? Min glädje över våren är så stor! Pollenkänningar till trots så får varenda sekund av solljus mig att le stort, både inuti och utanpå. Jag kan känna hur kroppen liksom suger i sig varenda liten millimeter! Det känns som att våren kommer med fler timmar per dygn då det äntligen är ljusare ute. Nu kommer påsk, pingst, Kristi himmelsfärd, nationaldag och midsommar hack i häl på varandra. Fler tillfällen att spendera med nära och kära, vi har fler event på jobbet, nya sommarutmaningar sveper förbi i Facebooks strömmar och jag väljer givetvis att hänga på en del. Den närmaste tiden så har jag en hel del inplanerat, redan nästa vecka är det dags att utöka mina kunskaper lite extra med en utbildning i 3D Fascia. Bindväven fascinerar och jag ser otroligt mycket fram emot att lära mig mer även om jag misstänker att det kan bli smärtsamt.

Ibland avskyr jag att jag aldrig tröttnar på att lära mig nytt, att jag aldrig känner mig klar. Men samtidigt så ligger det i min natur att vilja ha så mycket kunskap som det går. Jag älskar att fylla på i mina förråd även om det är både tidskrävande och kostsamt. Så, den här våren har inte bara en hel massa helgdagar, den har också en massa utbildningsdagar för mig.

Kategorier: Familj, 3D träning

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer