LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Blogg

Vad händer med 3D Funktion?

Publicerat den

Jag har funderat en tid på om och hur jag ska skriva det här inlägget. Det är ett faktum att grundarna av 3D Funktion går skilda vägar och att utbildningarna som sådana upphör. Då det kom plötsligt och oväntat för många så börjar det givetvis spekuleras och diskuteras om varför det sker. De anledningarna känner jag inte att jag har något behov av att skriva om här, att jag skriver det här inlägget beror på en del andra saker.

Jag har gått samtliga moduler 1-7 och blev slutgiltigt godkänd efter teoretisk och praktisk examination. Det har varit en händelserik resa och jag har lärt mig ofantligt mycket på vägen. Utbildningarna har gett mig ett nytt tankesätt att använda mig av tillsammans med mina andra utbildningar och egna erfarenheter. Men mer ändå har utbildningarna givit mig nya vänner, spännande möten och med det en massa skratt och glädje. Det betyder också att jag är stolt över mig själv som har genomfört det hela vägen, stolt över den resa jag och alla andra har gjort tillsammans och stolt över det faktum att jag idag lyckas ge människor bättre förutsättningar för ett smärtfritt och funktionellt liv.

Utbildningen upphör ja, men den har varit väldigt givande och har haft avgörande betydelse för många av oss tränare. Att den upphör kommer inte göra mig eller de andra till sämre tränare eller ändra vår tankeprocess. Det enda det innebär är att du som tränare idag inte kan välja att gå just den utbildningen, men vet du, det finns en hel del andra superutbildningar där ute och din erfarenhet och lust att lära är det som kommer göra just dig till den grymma tränare du vill vara.

Jag är 3D tränare utbildad genom 3D Funktion, men jag är lika mycket alla andra utbildningar jag gått och alla de år av erfarenheter jag fått. Mitt och alla andra tränares arbetssätt kommer inte bli sämre eller annorlunda heller, vi äger tankeprocessen och kunskapen redan.


Kategorier: 3D träning, Personlig träning, Utbildning

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer