LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Blogg

Vill du hänga med mig?

Publicerat den

Från början var det bara en kul grej. Jag var mammaledig och när barnen som så blev det lite av min underhållning och jag fick lite bättre koll på mina vänners liv. Nu när barnen är lite större och jag träffar människor hela dagarna så har det hela i stället fått riktas mot att ha koll på vad som händer i träningsbranschen.

Jag pratar givetvis om sociala medier, framförallt Facebook och Instagram, som man kan använda som redskap i arbete eller privat för att ha kontakt med anhöriga i andra avlägsna delar av världen. Jag var motständare i det längsta, när jag hoppade på tåget så hade en del av mina vänner redan hoppat av. Så snabb är jag. Jag tänkte som så att mina vänner hinner jag träffa ändå så varför behöver andra veta vad jag har för mig? Sen insåg jag att i mitt liv med stor familj, eget företag och mycket jobb så är det stört omöjligt att hinna ha kontakt med alla. Så för att slippa ha dåligt samvete över att inte hinna träffa de jag vill träffa så blev FB ett bra redskap.

Numer så är det mest min företagssida på FB som jag använder och mitt Instagram som jag tycker är galet kul att arbeta med. Det som är viktigt för mig är att tänka igenom vad jag skriver och lägger ut. Det kan bli så otroligt fel om man formulerar sig galet. Alla använder sig givetvis av detta forum på olika vis och det här är enbart mina tankar, men jag skulle till exempel aldrig vilja lägga upp före/efterbilder på viktnedgång. Inte för att det är dåligt att lyckas med de mål man föresatt sig, all respekt för att den som gör den resan får kämpa hårt, utan för att jag har arbetat med människor så länge och ett par stycken med ätstörningar. Jag väljer alltid bilder och filmer som jag tycker är smickrande för personen i fråga, alla som finns med på min Instagram är människor jag har högsta respekt för och vill visa upp på ett positivt sätt. Så vill du hänga med mig? Om du inte följer mig så heter jag @lennartsdotterlindbom på Instagram och LindEducation - Anna Lennartsdotter Lindbom på FB.

Hoppas du får en fullkomligt fantastisk helg, det ska jag ha!

//Anna


 

Kategorier: Personlig träning, Gruppträning, Allmänt

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer