LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Blogg

Mot Phoenex

Publicerat den

Resfebern börjar ge sig till känna och som vanligt dubbel- och trippelkollar jag allt innan det är dags kontrollbehov som jag har. Igår tog jag en tur ner i källaren för att se till att jag har all utrustning med mig för en vecka i labbet i Phoenix. Allt fanns där, mer än jag behöver troligtvis till och med. Det känns lite märkligt att jag om två veckor står där igen och nördar in mig i den mänskliga anatomin. Jag har en plan för hur jag vill arbeta och vad jag vill titta på när jag är där, att få ut det allra mesta av resan är mitt mål.


Självklart har jag kollat biljetter och Esta typ tusen gånger för att säkerställa att allt är rätt, det ligger på plats och nu är det bara att växla in pengar och packa som är kvar. Jag är mer orolig för själva resan än för dissektionen, jag gillar inte att vara på resande fot och tycket inte om att vistas på okänd mark. Gissar att det är utvecklande att utsätta sig för det då :D


Kategorier: 3D träning, Utbildning

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer