LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Blogg

Andetag och snöänglar

Publicerat den

Det arbete som jag älskar innebär ett engagemang i andra människor vilket också är anledningen till att jag valt att arbeta det antal jag gör, för då kan jag leverera absolut mest av mig själv och vara på topp. Det har alltid varit viktigt för mig att inte arbeta mer än att jag klarar av att vara mitt bästa jag, både på arbetet och som mamma. Det har tagit några år, men nu känner jag att jag är i balans när det gäller mängden klienter och tiden jag hinner avsätta med familj och för mig själv. Kanske det bara är att jag blivit äldre och klokare, jag har ju alltid varit lite av en arbetsmyra och tycker om att prestera på topp, men jag har äntligen förstått att tiden aldrig kommer tillbaka och att det är på mitt ansvar att välja vad tiden ska gå till.

 

Alla dessa år av arbete och föräldraskap har också lärt mig att åtehämtning är av allra största vikt. Tid att inte göra någonting alls, att bara ligga på soffan eller ta en promenad helt planlöst är ovärderlig. Landstället har blivit ett paradis och ett vattenhål, här njuter jag av den klara luften och tystnaden utan en massa människor och bilar i närheten. Nu när snön har fallit över vår fantastiska trädgård så är förutsättningarna som allra bäst för att bara andas och fånga nuet, slänga sig ner i snön och göra en snöängel och åka pulka tills tårna är som isbitar och avsluta med en bastu när mörkret har lagt sig. 


Kategorier: Allmänt

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer