LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Blogg

Personlig utveckling

Publicerat den

Under alla mina år som personlig tränare så har jag alltid strävat mot utveckling. Att stå stilla och stampa på samma plats är ingenting för mig. En av mina kollegor sa härom dagen: Det finns egentligen bara två vägar att gå - att bli bättre eller att bli sämre. Och jag håller fullkomligt med, det finns egentligen inte något mellanting. För mig just nu så innebär det här att jag har ett par utbildningar inbokade under året, men också att jag har workshops och föreläsningar inplanerade att hålla i själv vilket är minst lika givande som att gå utbidningar själv. 

Det närmast inplanerade är en workshop för skridskoidrotter som jag och min kollega Stefan ska hålla i maj. Fokus kommer att ligga på hur vi förebygger skador och samtidigt optimerar en atlet på is, det gäller hockeyspelare lika mycket som konståkare som lägger många timmar på träning på is. Då gäller det att göra smarta grejer vid sidan av isen för att fortsätta utvecklas utan skador. Är du nyfiken på när var och hur? 


"3D Workshop - inriktning fysträning för hockey och konståkning med Anna Lennartsdotter Lindbom och Stefan Ek

När: 13 maj, 10.00-14.00

Var: MB-hallen

Kostnad: 399:-

Anmälan och info: [email protected] 

Den här workshopen riktar sig till dig som utövare, förälder eller tränare som vill få ökad förståelse för kroppens funktion och behov. Teori varvas med praktik för att ni ska få med er så mycket kunskap som möjligt med er därifrån.

Fysträning som är anpassad för idrotter på is är oerhört viktig för att få en lång karriär och hålla sig skadefri under tiden.

Mycket tid på skridsko innebär stress för kroppen och vi behöver anpassa fysträningen för att optimera resultaten och samtidigt motverka det ensidiga slitage som kan leda till skador.

@lennartsdotterlindbom personlig tränare med bland annat shl-spelare som klienter och aktiva barn inom konståkning och @coachek personlig tränare och fystränare för MB och Hammarby Hockey. Båda med 3D träning som specialitet och med ett stort engagemang för skadefri träning."
Kategorier: Workshops och events, Personlig träning, 3D träning

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer