LindEducation

Anna Lennartsdotter Lindbom

Referenser

Johannes Salmonsson, proffessionell ishockeyspelare

"Om jag så vore glad motionär eller elitidrottare så hade jag valt att träna med Anna. Hon besitter stor kunskap om kroppen och ger sig inte förrän problemet är löst. Alla personliga tränare kan säkert få en att träna hårt, men väldigt få kan få en att träna rätt. Hos Anna får du båda delarna. Lägg där till att hon är en duktig behandlare som löser upp knutar/stretchar delarna av musklerna som du själv inte kommer åt."


Lena Bernström, cyklist och gruppträningsinstruktör

"Jag skulle vilja ge Anna de allra bästa och varmaste rekommendationer. Anna är fantastiskt kunnig, har en gedigen praktiskt erfarenhet och har förmågan att se och veta exakt vilken träning varje individ behöver. Jag har anlitat Anna för att få inspiration och lära mig mer kring core-träning och 3D-träning vilket jag haft otroligt stor nytta av i mina egna klasser och utvecklat mig enormt som instruktör. Som tävlingscyklist har jag dessutom haft stor hjälp av Anna för att bli både starkare och bättre i min sport. När jag haft småskador och när jag bröt foten för några år sedan ledde träningen med henne till väldigt kort tid av rehab då hon har en fingertoppskänsla i vad och hur            mycket man kan belasta för bästa effekt. Tack Anna för allt du gjort och gör!"

Fredrik Hallgren, skådespelare
"Jag har haft ett ganska stort antal personliga tränare genom åren och Anna är den absolut bästa jag har jobbat med, hon ser till att min kropp mår bra och hon är sjukt kunnig. Man känner sig alltid trygg med Anna och hon har alltid svar på funderingar man kan tänkas ha o hon anpassar träningen efter just DIN kropp o lyssnar o ser på dig vad du behöver den här gången. Skulle gärna träna varje dag med Anna om jag kunde."
foto Binniam Eskender
Matilde Hällkvist Källberg, fritidspedagog
"Anna har varit min pt sedan 2014. När jag började träna med Anna var mitt mål att bli stark för att orka med mitt jobb. För två år sedan fick jag veta att jag har reumatism. Anna såg att min kropp blev stelare och min uthållighet blev sämre. Hon ändrade på min träning och började fokusera på det jag har problem med, min stelhet och ork.
Att jag hellre går till Anna än till en sjukgymnast är för mig självklart! Hon känner min kropp och kan se på mig hur hon ska träna mig från gång till gång. Jag är så otroligt glad att just Anna är min pt! Anna, du vet att jag tycker att du är helt fantastisk"
Maria Lallerman, Enhetschef inom finansbranschen
"För två år sedan slutade mina armar att fungera, jag hade ständigt värk och kunde inte ens lyfta en kaffekopp, träna var inte att tänka på. Jag  var i kontakt med flertalet läkare och deras ordination var sjukskrivning, vilket jag kände var helt fel väg att gå.  På Instagram  hittade jag ett inlägg under taggen #smärtfriträning av Anna och sökte då kontakt med henne för att boka tid för konsultation. Vi hittade varandra direkt och vi började köra ett pass i veckan , på bara någon månad lättade smärtan och  jag kunde börja använda mina armar igen. Idag är jag smärtfri, tränar tung styrketräning 5-6 pass i veckan och är starkare än någonsin. Anna lyckades med det som ingen annan lyckats med. Hon ser helheten och jobbar med hela kroppen, inte bara armarna och skuldran som var mina problemområden. Jag kan starkt rekommendera Anna om du har besvär med värk eller obalans i kroppen, även om du haft långvariga problem. Tack igen Anna för allting du har gjort för mig!"                             

Therese Friman, ägare Uniiq

"Jag har tränat hos Anna i många år., jag bytte till och med  gym när hon bytte. Hennes yoga var det jag brann för just då. Som nybliven mamma till tvillingar fick jag hjälp och vägledning med min diastas., både som pt och som vän. Hon stöttar, peppar och puschar. Som frisör har hon hjälpt mig att bygga upp min kropp så den orkar genom att jobba med 3D träning och tänka funktionellt. Hon är en fantastisk människa och en driven, engagerad och grym PT! Jag rekommenderar henne varmt."                                                                      

Harley Lindbom, make och smed

"Som gift med denna magiska kvinna kan jag säga att jag kan köra skiten ur mig själv på jobbet eftersom jag vet att hon kan reparera min kropp varje gång jag kommer hem och har ont nånstans. Jag har alltid kunnat uppnå mina med hennes hjälp. Jag rekommenderar och kommer alltid rekommendera Anna oavsett om vi hade varit gifta eller inte. "

Vill du lämna referens?

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.