LindEducation

Klicka här för att redigera underrubrik

Referenser

"För två år sedan slutade mina armar att fungera, jag hade ständigt värk och kunde inte ens lyfta en kaffekopp, träna var inte att tänka på. Jag  var i kontakt med flertalet läkare och deras ordination var sjukskrivning, vilket jag kände var helt fel väg att gå.  På Instagram  hittade jag ett inlägg under taggen #smärtfriträning av Anna och sökte då kontakt med henne för att boka tid för konsultation. Vi hittade varandra direkt och vi började köra ett pass i veckan , på bara någon månad lättade smärtan och  jag kunde börja använda mina armar igen. Idag är jag smärtfri, tränar tung styrketräning 5-6 pass i veckan och är starkare än någonsin. Anna lyckades med det som ingen annan lyckats med. Hon ser helheten och jobbar med hela kroppen, inte bara armarna och skuldran som var mina problemområden. Jag kan starkt rekommendera Anna om du har besvär med värk eller obalans i kroppen, även om du haft långvariga problem. Tack igen Anna för allting du har gjort för mig!"

                                    Maria Lallerman, Enhetschef inom finansbranschen

"Jag har tränat hos Anna i många år., jag bytte till och med  gym när hon bytte. Hennes yoga var det jag brann för just då. Som nybliven mamma till tvillingar fick jag hjälp och vägledning med min diastas., både som pt och som vän. Hon stöttar, peppar och puschar. Som frisör har hon hjälpt mig att bygga upp min kropp så den orkar genom att jobba med 3D träning och tänka funktionellt. Hon är en fantastisk människa och en driven, engagerad och grym PT! Jag rekommenderar henne varmt."

                                                                             

 Therese Friman, Ägare Uniiq"Som gift med denna magiska kvinna kan jag säga att jag kan köra skiten ur mig själv på jobbet eftersom jag vet att hon kan reparera min kropp varje gång jag kommer hem och har ont nånstans. Jag har alltid kunnat uppnå mina med hennes hjälp. Jag rekommenderar och kommer alltid rekommendera Anna oavsett om vi hade varit gifta eller inte. "


Harley Lindbom, make och smed


Vill du lämna referens?

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.